View Single Post
Staro 29.01.2012., 17:39   #2319
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Shamanix Pregled postova

Kako brzina nemz veze sa flatom ???? ako kazu da je flat 16mbps onda je FLAT RATE na toj brzini... cim mi smanje brzinu to vise nije 16mbps FLAT nego je FLAT na toj brzini na koju smanje....
Daj obuzdaj emocije i nemoj vrijeđati kolegu s foruma ako ne razumiješ od prve što je flat.
Pojašnjenje: nekad davno dok je net išao preko dial up modema na brzini ( sporosti) koju ne možeš ni zamisliti, osnova obračuna bila je minutaža prometa. To što ti se zahtijevnija web stranica "otvarala" na rate, nikoga nije bilo briga jer smo svi imali manje više jednaku brzinu. Pojavom više operatera i konkurentnošću ponude, dizale su se brzine pa je u tom duhu u nekim paketima ukinut limit količine podataka u mjerenom razdoblju i to nazvaše flat rate. Naravno, neovisno od brzine koju je za flat rate paket nudio dotični provider.
Nadam se da sam ti pomogao a ako imaš još nejasnoća, slobodno se javi ovdje na forumu.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 29.01.2012. u 18:30.
panoramix je offline   Reply With Quote