Tema: Rukomet: EP
View Single Post
Staro 29.01.2012., 16:32   #513
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
Da on sluša ćosića imao bi negativno razmisljanje o suđenju, jer ćosić samo o tome priča.
Naravno, 80-20 u korist protiv nas -> kao i svaku nasu utakmicu, bio to rukomet, vaterpolo, nogomet ili skakanje u vis. Mi uvijek najebemo.

Popušili smo protiv Srbije jer smo odvratno loše odigrali drugo poluvrijeme, pitam se da li je uopće bilo grešaka u toj tekmi.

Nevjerojatno je kako mi Hrvati uvijek ali uvijek stavljamo suđenje ispred same igre, nas se uvijek odere. A ti ako si trenirao rukomet "10 godina" mozes znati isto kao i ja koji ga pratim jer nisi sudac.
Naravno. Još jedan mudrac.
Da, igrao sam rukomet 10-11 punih godina, 6 dana tjedno, u 1b,2. i 3. HRL, protiv Vorija,Šprema, Zrnića, s Vukićem išao na treninge Solina. Gledati na tv-u i igrati nešto i živjeti za to su sasvim dvije opozitne stvari.
Druga stvar, skini si snimku utakmice pa poslušaj što Ćosićeve riječi, citiram 'bravo suci', 'hvala vam', itd. Na čemu? Na tolikim dosuđenim penalima koji se ne sude ni kad igra Davor (na Savi, rodno mjesto Ivice Olića) kod kuće?

Unaprijed EOD s tobom i svim takvima koji su pokupili znanje o sportu sjedeći u fotelji.