Imam jedan mali problem sa ovim ruterom, pa bih Vas zamolio savijet, ukoliko bi mi tko mogao/zelio pomoci da rijesim taj problem.
Naime, imam SX763 (Made by Siemens) i otkljucao sam ga prema ovim uputama. Gore je zadnji firmware. Imam Nonoh account i njega sam prilicno lako podesio da radi. Za njega sam na "phone2" stavio jedan stari analogni telefon, podesio codece i sve parametre i on radi odlicno. Tada sam dosao do problema. Na "Phone1" sam htio staviti analogni bezzicni telefon i na njega spojiti analognu paricu da bi to moglo raditi. Kad sam ga spojio u Ekstenzijama u ruteru sam stavio da je pod "Phone1" fiksna linija. Nakon toga ne mogu s tog "fiksnog" bezzicong telefona upucivati niti primati telefonske pozive na moju fiksnu liniju.
Za spajanje na ruter sam koristio one Seiemensove original kablove (crni i zeleni-fiksna) i prema nekoj logici trebalo bi raditi (slozio sam vec par Trixbox centrala, ruter je prema njima djecja igracka ali ne radi...) pa bih Vas zamolio pomoc ako mi tko moze pomoci. Citao sam po threadu i jednimo sto sam nasao je da je:
SX762 > Adsl Annex A > Analog line
SX763 > Adsl Annex B > ISDN line
Da li se to odnosi na ovu fiksnu liniju tj da li bi sad za koristenje fixne linije trebao nabaviti ISDN telefon da to proradi? malo mi je to zbunjujuce...
EDIT: na T-com-u sam...
Zahvaljujem na pomoci unaprijed!