Citiraj:
Autor lean&mean
Malo sam sad jos gledao onaj prvi kinez sto ga hvale svi da je najbolji... taj rom je dobar al potpuno nefunkcionalan, sad sam ga imao, nema file manager, nema gapps, i normalno da ima puno slobodne memorije kad je pocupano sve iz njega.
|
Svaka čast na trudu za ROM-ove, ali ovo me malo nasmijalo ( u pozitivnom smislu, nikako da te podcjenjujem)

. Pa barem ti zagovaraš čiste ROM-ove i da si svako instalira što želi, i sad kad Kinez napravi tako neš - nije ti dobro

.
Velim ti, kad duže koristiš taj ROM i ostale (bazirane na originalnom Huaweievom ROM-u) vidiš da najbolje radi (u smislu fluidnosti, jer svaki Huaweiev ROM ili oni bazirani na njemu imaju sve funkcije i sve radi - slušalica, FM radio i ostalo).
Evo primjera kad sam koristio VELCOM 1.8.5 - sve je super, ali ponekad kod otključavanja mob-a nakon paljenja screena - se zbloka i ekran stoji nekih 5-6 sekundi.
Jedino što priznajem tom VELCOM-u 1.8.5 jest da mi je na njega stalo najviše programa i još sam imao fraj prostora. Koliko sam skužio, koristi SD karticu, sad jel to app2ext ili sd, pojma nemam. Ali nekaj dela s time.
Mada sad kad je a.war napravio Kineza prvog sa svime - mislim da ću na njega preći jer doista je taj ROM najfluidniji od svih Huawei type ROM-ova (neovisno što radi na 600Mhz). Jedino ako se ovaj 2.1 VELCOM ne pokaže istim, sad je trenutno prazan i nema gro procesa od aplikacija tipa Viber, skype i ostale koje znaju ostati upaljene.
Čak bi a.waru i tebi uplatio neku donaciju, makar za kavu jer fakat se trudite

.
Dok ne dođe CyanogenMod ROM sa svime (slušalica, mikrofon i MMS da radi kako treba), Kinez će biti meni osobno najbolji.
P.S. Jesam li se ja to spraksao sa tipkanjem na ovom defolt tipkovnici ili na ovom VELCOM ROM-u najbolje hvata taj ekran i tipke ? Inače sam znao imati po par grešaka na poruci, sad ništa, rijetko kada