View Single Post
Staro 29.01.2012., 01:19   #1385
lean&mean
Banned

Datum registracije: Jan 2012
pozdrav svima

Evo ljudi ja se odjavljujem sa ovog foruma, sam sebi sam obecao da se necu vise igrat sa tim romovima zaludio sam se totalno oko romova za ovaj mob ha, ha...

Koristit cu onaj Sonic_Clean_v27012012
To mi je najbolji rom od svih koje sam vidio, ne znam jel zato sto je moj, al jedini je cist kao suza a sa svim funkcionalnostima koje ocekujem od stock rom-a.
A i znam tocno sto je u njemu, znam da je temeljen na sluzbenom rom-u i da nece bit problema sa slusalicom ili wifi itd... i znam tocno sto sam radio po njemu i sigurniji sam u njega nego neki kineski

Malo sam sad jos gledao onaj prvi kinez sto ga hvale svi da je najbolji... taj rom je dobar al potpuno nefunkcionalan, sad sam ga imao, nema file manager, nema gapps, i normalno da ima puno slobodne memorije kad je pocupano sve iz njega.

Za najbolje rezultate sa tim Sonic_Clean romom je najbolje prvo stavit original rom po kojem je raden Sonic_Clean, jer svaki rom ostavi nesto smeca iza sebe, pa kad stavite nekoliko romova smece se nakupi. A update iz update.app file-a radi "full reset" mobitela. I onda poslije samo stavim svoj rom koji je identican kao taj original samo bez kineskih app i totalno cist, + OC + gapps.

Znaci ako netko zeli bas bit perfekcionist

1. Skinut original rom sa ovog linka:
http://www.huaweidevice.com/cn/downl...oftid=NDA2Mzg=
2. To raspakirat i stavit na SD karticu kako je opisano u prvom postu znaci dload/update.app
3. Ugasit mobitel i onda stisnut VOLUME+ VOLUME- i POWER
4. Onda sacekat da se napravi update
5. Kad se mob upali, spojit ga na PC i formatirat SD karticu
6. Skinut najnoviji Recovery tu: http://www.mediafire.com/download.php?hl7sr4pxysoior4
7. U tom rar-u sa recovery sam napisao na engleskom kako stavit Recovery na mobitel, jako jednostavno samo pratite tih par koraka
8. I kad stavite recovery onda stavit taj Sonic_Clean

Cisce od toga ne ide Onda imas mobitel totalno resetiran bez ikakvih ostataka i rom koji je po meni najcisci, opet kazem po meni, jer ga poznajem u dusu i vise vjerujem sebi nego nekim kinezima... ili romovima koji su 3 verzija nekog 5 rom-a koji je napravljen po ovom original rom-u pa vise nitko ne zna tko je sta radio po njemu, svatko nesto oduzme i nadoda i onda tko zna sta je tamo vise...

Hvala svima tu koji su pomagali i testirali i davali savjete i kritike

Ja sad odo, dodem ponovo jedino ak netko napravi ICS port za Sonic

Pozdrav!

Zadnje izmijenjeno od: lean&mean. 29.01.2012. u 01:24.
lean&mean je offline   Reply With Quote