View Single Post
Staro 28.01.2012., 19:07   #1367
lean&mean
Banned

Datum registracije: Jan 2012
dsa

Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Uglavnom instalirao sam tvoj mod, stavio neke svoje aplikacije unutra i više manje zadovoljan sam . Isto ko benruov, s tim da malo manje palaš na početku sa tim stvarčicama i tako. Maknuo sam huawei launcher i stavio go, supercharge rc5 skripta, zasad radi super. Jedino me zeza (sada sam siguran da je do supercharger-a) zašto nekad jednostavno rom se cijeli zbloka. Stavim si onaj power control widget i jednostavno kad oću nešto prebaciti zašteka. Uđem u postavke i npr. upalim data, izađem jedan korak, uđem uopet u mobile networks i data je isključen. I tako je za sve stvari do restarta. Nadam se da je do benruovog roma na cm7.2 ics(talijanski) nemam tih problema niti sa superchargerom. Trenutno čekam 7.2ics update (dolazi u ponedeljak) pa ćemo i njega isprobati. Al tvoj rom čist ok
Ma ovaj Sonic_Cyanogen nije bas moj rom To je od benru89 ja sam samo neke stvari izmjenio malo, da ne moram sto kazes palaš previse
Nemam pojma nikad mi nije blockao, osim sto me smeta slusalica pa ionako koristim Sonic_Clean...
lean&mean je offline   Reply With Quote