View Single Post
Staro 28.01.2012., 18:35   #1357
lean&mean
Banned

Datum registracije: Jan 2012
d

Citiraj:
Autor antebr Pregled postova
@lean&mean

Evo kako sam i reka stavljam dva screenshota.
Na prvom vidis da titanium backup prikazuje sd-ext(a2sd), druga ti je slika link2SD programa kako pribacuje "linka" aplikaciju na particiju.
Kad sam koristija velcom mod rom 1.8.4 proba sam istu stvar napravit ali samo sa A2SDGUI programom (dolazija je instaliran sa ROM-om) ali mi nije dobro radija. Swap fajl sam stavija 256MB po uputam sa xda foruma ali nisam primjetija da ga je ikad napunija vise od cca 50MB, tako da ti za njega nisam siguran koliko ima ili nema koristi od njega.

Mislim da jedino Link2SD i Darktremor A2SD Scripta (A2SDGUI) ti pribacuju aplikacije na sd-ext. Sa svim drugim programima koje sam ja proba (app2sdpro i DroidSailSuperApp2SD) nisam uspija ista pribacit na sd-ext particiju.

Bas gledam novu verziju velcom mod 2.1 i vidim da je uklonjena skripta Darktremor dtapps2sd-2.7.5.3 i a2sdGUI te stavljen Link2SD.

Nisam jos proba tvoj ROM (sad koristim GGR NG), jer dok se ne uspije popravit svuk u slusalici nema smisla koristit Cyanogen. Ipak mobitel sluzi za razgovaranje, pa onda za sve drugo.

E to si 100% u pravu Prvo razgovaranje pa onda dalje

Sad sam se igrao malo, dodao sam u prvi rom swap i Darktremor A2SD.
Nisam bas nesto odusevljen, Darktremor A2SD radi dobro, tu ne vidim nikakve probleme, radi brzo ne vidim razliku. Ali swap nije bas najbolje, bar na mojoj kartici, na class 10 bi mozda bilo bolje.
Stavio sam swapiness na 60. I punio je jako swap.
Pokrenuo sam Facebook, Opera Mobile, Angry birds, Maps, Market, Skype... sve sto sam mogao, i popunio 300mb swap memorije. I sve radi, ali osjetno sporije. Recimo vratim se na operu i on ima spremljenu stranicu i sve je tu, ali se osjeti da ucitava sa swap koji je na kartici i bas se vidi lag
Na kraju mi je Launcher poceo stekat i onda sam poludio

Na kraju sam se vratio na Sonic_Clean, on mi je stock i znam da sve radi, a sto se app tice ionako ne trebam puno. Nakon flashanaj imam 122mb free i to mi je dovoljno za te app koje koristim.

Al mozda bi se isplatilo imat swap na class 10 kartici... jer bez stekanja, koje se dogada vjerovatno zbog moje spore kartice, to bi radilo genijalno...

Al dosta vise neda mi se vise igrat Vrijeme je da malo krenem koristit mobitel
lean&mean je offline   Reply With Quote