@lean&mean
Evo kako sam i reka stavljam dva screenshota.
Na prvom vidis da titanium backup prikazuje sd-ext(a2sd), druga ti je slika link2SD programa kako pribacuje "linka" aplikaciju na particiju.
Kad sam koristija velcom mod rom 1.8.4 proba sam istu stvar napravit ali samo sa A2SDGUI programom (dolazija je instaliran sa ROM-om) ali mi nije dobro radija. Swap fajl sam stavija 256MB po uputam sa xda foruma ali nisam primjetija da ga je ikad napunija vise od cca 50MB, tako da ti za njega nisam siguran koliko ima ili nema koristi od njega.
Mislim da jedino Link2SD i Darktremor A2SD Scripta (A2SDGUI) ti pribacuju aplikacije na sd-ext. Sa svim drugim programima koje sam ja proba (app2sdpro i DroidSailSuperApp2SD) nisam uspija ista pribacit na sd-ext particiju.
Bas gledam novu verziju velcom mod 2.1 i vidim da je uklonjena skripta Darktremor dtapps2sd-2.7.5.3 i a2sdGUI te stavljen Link2SD.
Nisam jos proba tvoj ROM (sad koristim GGR NG), jer dok se ne uspije popravit svuk u slusalici nema smisla koristit Cyanogen. Ipak mobitel sluzi za razgovaranje, pa onda za sve drugo.