View Single Post
Staro 28.01.2012., 18:29   #1347
lean&mean
Banned

Datum registracije: Jan 2012
sad

Citiraj:
Autor androidfan Pregled postova
Bluetooth.apk - instalirao bi bluetooth file transfer
Browser.apk - dolphin
Calendar.apk - s2 calendar
Email.apk - gmail
FileManager.apk - oi file manager
Gallery3D.apk - quickpic
LiveWallpapers.apk - imam svoje wallpapere
LiveWallpapersPicker.apk
Maps.apk - ovo bi trebale biti guglove mape, rijetko bi koristio tako da mi ne treba
MediaCenter.apk --- što je ovo??? ako je huaveijev audio pleyer, ne treba mi
Street.apk - pretpostavljam guglov pogled za ulice
Talk.apk - gugl tok
TotemWeather.apk - huaveijeva app za vrijeme...

pitanje je da li bi bilo u redu da otvorim zip ROM-a i izbacim ove aplikacije iz system\app foldera sa 7zip-om ???
Hm... mislim da nebi tako moglo, mislim da sam probao sa WinRar pobacat par app pa vratit u zip pa nije radilo, e al nisam 100% siguran.

Ne kosta te nista da probas

Imao sam par verzija roma, kojima sam kozu oderao Nisu imali nista u sebi, jedna verzija je bila velika 45mb
Al nema mi to smisla sve povadit.

Recimo Google Apps, htio sam imat samo Market, al onda nemozes instalirat Maps preko marketa jer on zahtjeva jedan apk u framework folderu, ista je stvar sa Talk. Pa onda Gmail mozes instalirat preko Marketa al moras imat apk za sinkroniziranje itd... Tako da je na kraju jedino ako hoces imat Gapps moras imat sve.

A ovo sto bi mjenajo kalendar sa nekim drugim to mi se ne svida jer zelim stock rom, pa si svatko stavi poslije sto zeli... jer kad vidim rom sa custome FileManagerom, ili Launcherom ili drugim aplikacijama imam osjecaj da imam tudi rom, rom koji je netko za sebe namjenio i onda moram imat u systemu applikacija koje nemogu uklonit a ne svidaju mi se...

A ovaj TotemWeather taj app za vrijeme to nebi nikad skino Njega mozes instalirat samo na nas mobitel na stock romove, i to sam tako da bude odmah u rom-u, naknadno nemozes.
Najbolji app ikad, vani mrak, kisa pada, a on na njemu sunce pici... odmah se bolje osjecam

Ajd probaj to sa zip da izbacis van sto ti smeta i zamjenis pa stavi nazad u zip pa javi jel radi?
lean&mean je offline   Reply With Quote