Citiraj:
Autor syss
lenovo t400.
verzija sa low-rez ekranom koju imam je tak-tak, ali sve ostalo je pro.
eto toliko o tome 
|
Tocno to.
Takoder t400, ima vec vise od 3 godine, baterija na 93% istrosenosti, traje skoro ko prvog dana (min 3h surfa i slicnog, 4h ako se stedi na osvjetljenju)
14.1" 1400x900 ekran (nije top kvaliteta pogotovo sto se tice kuta gledanja ali sasvim zadovoljavajuci, pogotovo rezolucijom, nema boga da bi ikada vise imao laptop sa manjim PPI-em)
intel P8600 2.4
2 GB DDR3 (planiram nadogradit na 4GB sad kad je jeftino, za win7 je 2GB naknap)
hitachi 250GB 5400rpm(pikiram ssd vec neko vrijeme, narucio sam ultrabay adapter za hdd pa ako ce funkcionirat(kinez za 15$) cu uzet ssd, inace mi je malo 60GB)
ati hd3470&intel gma 4500 switchable (fora stvar, stedi bateriju)
Skoro svakodnevno ga nanasam u ruksaku dok se drndam biciklom i dalje je cvrst... IEEE 802.11n radi na njemu dok se vecina ljudi ne moze spojit na mrezu (moguce da je i do routera) iako kakti imaju n kartice u laptopima.
Hladenje je ocito odlicno napravljeno jer se uopce ne grije, sad po zimi u nezahtjevnim radnjama ne prelazi 50°C sa ugasenim ventom, dok mu je max pri sintetickim testovima (s tim da vent nije na max okretajima jer nema potrebe) oko 75°C...