View Single Post
Staro 28.01.2012., 11:07   #935
Fotograf
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Pozdrav svima!

Vidim da pričate o z 575 pa da napišem svoja iskustva, naime vlasnik sam dotičnog od 17.12.2011

Kupljen je us svijetu medija:

Cijena 3589,00 kn za kartice, za gotovinu 200kn jeftiniji.

Znači dolazi bez wina, stavio sam gore 7 ultimate.

Ima quad procesor na 1,4 ghz koje se prema potrebi penju do 2,3 ghz.. 4Gb rama, 750 harda na 5400 okr. te dvije grafičke, integriranu radeon hd6520g te posebnu 6650m sa 2 Gb vlastite memorije.

Lap pri prvom pokretanju neke aplikacije pita koju grafičku želite koristiti, dali želite power saving ili high performance mode te možete prema želji postaviti.

Inače mi je stalno uključen crossfire mode integrirane i posebne grafičke.

Ima puno opcija za podesiti u programu i to prebacivanje i iskorištavanje određene grafičke prema potrebi mi se čini odlično.

Laptop ima neki kao metalni finiš te izgleda puuuuno skuplji nego jest. Ugl..izgleda puno bolje nego na slikama, ja sam se ugodno iznenadio.

Ima veliki touchpad što mi se isto sviđa.

Dolazi sa 1 god garancije ali sam ja to produzio na dvije za 150,00kn što je više nego ok.

Za sad sam probao par igri, sve na nativnoj znači na 1366x768:

GTA IV- sve na high (normalno oni klizači za udaljenost i slično nisu na high)
ostvaruje u prosjeku oko 21 fps. Isprobao sam igrati na tome i igrivo bez problema.

DIRT 3- sve na medium, ako se ne varam isto preko 20fps-a igrivo bez problema

FAR CRY 2- sve na high, direct x 10, preko 30 fps-a.

Call of duty Black ops- sve na high, isto mi radi bez beda, nisam ziher za fps-e.

Ugl. za lovu po kojoj se prodaje mislim da je lap više nego ok, tako da razmislite o njemu.

Za bateriju nisam siguran koliko drži jer mi je cijelo vrijeme lap bio na punjaču, pa sam kasnije bio samo na bateriji da je ispraznim do 15% pa natrag na punjač do 100% i onda sam je izvadio i pospremio. (ugl u uputama sve piše kako skladištiti bateriju tj. na koliko posto mora biti punjena, nakon što ste je pripremili za to).

Isti lap u drugim dućanima dođe preko 4000 kn tako da moja preporuka za gore navedeni.

Napomena: Gore navedeni nije odgovoran za moguće nezadovoljstvo kupljenim ukoliko vi imate neke druge afinitete

Za one koji vole igrati, jedini problem sam primjetio sa batllefieldom 3, ugl. došlo je do raspada tekstura, pretpostavljam da bih trebao skinuti

nove drivere grafičke kartice (nebitno da li se radilo o low ili medium postavkama) te NFS Run: Prvi put sve radilo na medium, drugi put isto

došlo do raspada tekstura.

Modern Warfare 3 žvače bez problema na high isto kao i MW2.

Medal of Honor isto sve na High.

Zadnje izmijenjeno od: Fotograf. 28.01.2012. u 11:12. Razlog: Nadopuna posta
Fotograf je offline   Reply With Quote