Eto zasto sam rekao da treba srbe izbjegavati, po kvaliteti nisu jaka ekipa, ali fizicka i psihicka priprema im je u samom vrhu...
Podbacila su oba favorita, i mi i spanjolci, nevjerojatno, igrat ce se finale u kojem ce srbi opet razbacati dansku, dok cemo se mi i spanjolci indisponirano igrati za broncu....
Rezime, Jedino sto je donekle valjalo je bilo prvo poluvrijeme, kakva takva obrana i jednostavni napadi, koji put nam suci nisu dozvolili da odemo na vecu razliku, ali i da smo otisli sumnjam da bi nam ista znacilo u drugom poluvremenu.
Neznam sta im je goluza rekao u svlacionici, ali bolje je da vise ne ponovi
Ovakva drasticna razlika se jos nije vidjela u nekoj ekipi, srbi su odigrali skoro na istom nivou, samo smo mi odigrali mlako, pimplavo, i psihicki nismo bili na razini, zalomile se 2 grede i nastala je psihicka blokada u napadu.
Stanic je odigrao najlosiju utakmicu na ovom prvenstvu, ali su ga nasi napravili herojem nerezonskim sutevima, katastrofalnim napadima i slicno...
Srbija na kraju ide zasluzeno dalje, dogodilo nam se isto ko i Spanjolcima, neobjasnjiv pad ( ili "lako cemo" pristup ), i dovidenja.
Zao mi je samo sto nam nije bilo Vukovica ovo prvenstvo, jer da nam je njega, ovo prvenstvo bi se prosetali do zlata.