View Single Post
Staro 27.01.2012., 22:22   #1326
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor lean&mean Pregled postova
E ljudi, sad sam nesto saznao, sto svi vec pricate neko vrijeme.
Naime, ja ustvari sad nemam svoj mob taj Sonic, kupio sam si ga i onda ga dao curi, sljedeci dan otisao u tele2 i qrac nema vise Sonica, tako da sam sad bez sonica al curi uzmem pa se igram sa romovima... Jel mozete zamislit koja je to pokora, imas 2 svoja roma a ne imat mobitel :S
I uglavnom tako ja njoj maznem mob i onda joj ostavim neki rom da testira
I sad je brbljala pola sata sa sestrom i cujem dovikuje non stop nesto... na kraju kaze da ju sestra nista nije cula, nije da je nesto pametno pricala al nema veze...
Uglavnom rom od benru89 i ovaj moj njegov preraden izgleda ima ozbiljan problem sa slusalicom, tj. osoba sa druge strane linije ne cuje dosta dobro sta se prica :S
Eh znaci nema mi druge nego drzat se stock rom-a ovaj CyanogenMod je odlican al ne svida mi se to sa slusalicom... al vidjet cu mozda bi se moglo nesto napravit, pogledat cu u cemu je tu problem i usporedit sa original romovima pa vidjet jel se moze nesto napravit...

Ja ne mogu vjerovati,da tu nitko ništa ne može napraviti,ima ekvilajzera za zvučnike,plejera,svakakvih sranja,500 romova,ali taj rom koji jedino valja od svih,jel se svi stvarno mogu sakriti iza njega,ali ga mora jebati jebena slušalica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dulesbj je offline   Reply With Quote