View Single Post
Staro 27.01.2012., 15:55   #1310
lean&mean
Banned

Datum registracije: Jan 2012
nema

Pozdrav, evo napravio sam finalne verzije svojih romova pa da podjelim tu sa svima...

Sonic_Clean_v26012012:

- rom je temeljen na sluzbenom Huawei rom-u.
- Android 2.3.5
- pociscene su nepotrebne aplikacije, tako da rom bude cist i vama daje na izbor koje cete aplikacije na njemu koristiti.
- dodan je zadnji google apps, tako da ne morate update-at market kad se spojite na net, sve zadnje verzije applikacija su na njemu
- dodan je OC kernel
- cilj roma je da bude sto blizi stock rom-u, bez nepotrebnih applikacija, tako da imamo rom koji je pouzdan i stabilan jer je temeljen na sluzbenom rom-u, cist od sranja i ima mogucnost overclocka.

LINK: http://www.mediafire.com/download.php?626z4vv4fog1km3

Sonic_CyanogenMod_v26012012

Ovaj rom je temeljen na CyanogenMod-u od benru89, sve zasluge za rom idu njemu, ja sam samo pocistio neke aplikacije koje su mi nepotrebne, i preuredio rom da mi bolje odgovara kad ga prvi put instaliram.

Promjenio sam:
- Default jezik je promjenjen u English (no habla espanol )
- Promjenjen je Launcher u Huawei Stock launcher
- Promjenjen je boot animacija, vise nije benru89 nego lijepa plava
- Uklonjene su meni nepotrebne aplikacija kao sto su Merkamarket, SetCpu, DSP manager, SpareParts, RootExplorer... netko se na ovo moze zalit al nije me puno briga jer zelim da rom bude cist, i da kad ga instaliram sam poslije biram set svojih aplikacija, a sve sto je skinuto, se lako skida sa marketa
- Dodan je zadnji Google Apps paket, nece se dogadat da cete morat update-at Market pa da ce vam to trosit dodatnih 6mb, sve na rom-u je update-ano
- Update-an je SuperUser u zadnju verziju pa nece bit potrebe za update kad se spojite na net
- Uklonjen je CMStats
- Dodana je jedna nova ThemeChooser tema, TouchWizzedB
- Promjenjen je default wallpaper
- Dodani su novi puno lijepsi wallpaperi

Rom naravno ima OC kernel.

Par screenshotova:

LINK: http://www.mediafire.com/download.php?p4lcl416ar67ih9

U proslim mojim romovima je bilo problema sa Gmail-om i opcenito sa gapps, jer sam htio uklonit sve sto je moguce od googla, al na kraju je ispalo da je gapps gotovo nemoguce izbacit iz rom-a, ako zelite koristit Market ili Gmail... tako da ove zadnje verzije imaju kompletan gapps paket, i na njima provjereno radi Gmail i Talk i sve ostalo... ovo je specijalno za tombu vraceno

Kad probate rom javite sto vam se svida a sto ne, oba roma mogu rastavit i zapakirat za 10 minuta kad imam vremena, i dodat nove wallpapere ili ThemeChooser teme ili neku applikaciju.
Mene romovi odlicno sluze Al kazem lakse bi bilo da posaljete set svojih omiljenih wallpapera, ili ako imate bolji boot animation ili nesto drugo sto mislite da bi trebalo bit u rom-u lako dodamo i napravimo romove jos bolje. Inace ce bit sve onako kako ja hocu hehehe

Zadnje izmijenjeno od: lean&mean. 27.01.2012. u 19:19.
lean&mean je offline   Reply With Quote