ak se ne varam) , monitor, mis i tipkovnicu imam... A PC bi mi sluzio za web-dizajn i za igrice ( tocnije world of warcraft cataclysm ). Sad budzet s kojim bi kupio to osnovno samo bi bio oko 2000kn...
Naravno, probao bi komponente nac polovno, ako bi bile jos pod garancijom i isplativije... -->
pozdrav svima, treba mi pomoc oko konfiguracija jer se iskreno ne razumijem u slaganje i sta di odgovara...
Ovako, posto mi je riknula maticna na laptopu, a idem na faks, potreban mi je pc... Al trebao bi nesto tipa ovog, ako je moguce: znaci treba mi za pocetak samo osnovno sto PC treba za rad :P al s mogućnosti da ga mogu upgradati, od svake place nesto novo, al za pocetak (tj. sad za prvi mjesec ) samo osnovno (dakle to je valjda maticna, kuciste+napajanje, proc, ram, hdd, grafa -->ak se ne varam) , monitor, mis i tipkovnicu imam... A PC bi mi sluzio za web-dizajn i za igrice ( tocnije world of warcraft cataclysm ). Sad budzet s kojim bi kupio to osnovno samo bi bio oko 2000kn...
Naravno, probao bi komponente nac polovno, ako bi bile jos pod garancijom i isplativije...
Zadnje izmijenjeno od: apekop. 27.01.2012. u 12:46.
Razlog: Zaboravio sam napisat nesto sto smatram da dosta moze utjecat na odg na moje pitanje..
|