hmm sad taj better chance to find magic item sa ja neko vrijeme istrazivao (prije dok me D2 drzo ko lud) i dosao sam do zanimljivog otkrica ja sad nezna jel to bio neki bug ili kaj ali fakat je bilo zanimljivo. jedo vrijeme sam ima valjda oko 100%-150% MF i nisam nikak mogao dobiti nista sve je bilo plavo. onda kad bi sve poskidao bi tek poceo doviat uniqe i seta iteme. to je bilo ispitano na duze vrijeme (igrao preko tjedan dana tak po cijeli dan) ubijao sa stotine puta bossove i normalne.. i velim manje sam dobivao uniqu tj cak ih nisam ni dobivao ono dobio mozda jedan dva ostalo ni blizu dok kad bi sve to skinu poceo dobivat i rare i seta item i sl.
pa sad mene bas zanima tocno kak to radi. meni se cini da to djeluje samo na magic iteme ne na rare, set i unique iteme.
briem da sad idem malo stavljat na vitality imam samo 250 heltha.
kaj se tice koliko me ubijaju. hm pa bas me prevec ne ubijaju iako sam fakat slab ono da stanem na trenutak padam doel odmah ali ipak je to znaju izbjegavanja prijektila a da ne govorim jos i teleport. BTW mana shild mi je na 9 i apsorbiram oko 55%. to mi je jos jedna glupa stvar u D2. naime u D1 kad si stavio mana shild sav damage je isao u manu nisu helath.