Citiraj:
Autor Nikky
Pa to sam rekao čim su krenuli na prisilni prelazak. Drugi i važniji blem šta se ljudi ne znaju / ne žele organizirat i pobuniti.
I vrapci znaju da je VoIp za operatera x puta jeftiniji.
Samo izmišljanje imena "usluge" IMS je namjerno kako ljudi nebi skužili da se radi o klasičnom VoIp - u.
E pa gospodo kad na IMS - u stavite isto toliko x puta manje cijene onda će situacija biti značajno drugačija.
|
upravo tako. kad t-com smanji cijene onda možda i razmislimo o IMS-u
Citiraj:
Autor HumWeed
mislim da nema izbora
meni je taj tehnicar rekao da prvo prebacuju ljude koji vec imaju telefon+net (router)
a na kraju ce obicne korisnike koji imaju samo telefon
i da se analogne centrale gase
tako da oni koji zele ostati na starom ce uskoro ostati bez signala
|
tehničari tako govore jer dobivaju novce za svakog kog oni spoje na IMS.
ja imam od t-coma mail gdje mi je rečeno da neću biti prisilno prebacivan
Citiraj:
Autor weaponx
Ako se ne varam, ovo izbacuje potrebu za splitterom (mojim mrskim neprijateljem) koji mi guši oko 50% brzine ove traljave konekcije koju imam. Tako da mislim da se neću previše bunit.
|
Citiraj:
Autor weaponx
Udaljen sam od centrale više od 4 km pa je maksimalna brzina (bez splittera) oko 130 KB/s. 
Sa splitterom je to 60-70 KB/s. Promjenio sam ih više, različitih proizvođača, razlike gotovo da nema.
|
da, ali dok dobiješ IMS, i telefon će koristiti jedan određeni bandwidth, tako da prebacivanje neće donijeti ništ pozitivnog.
a osim toga sigurno se dam kladit da za tih 130 KB/s plaćaš punu cijenu od 79,64 kn + paket podataka.
to nam dovoljno govori o HT-u.