View Single Post
Staro 26.01.2012., 23:29   #64
Hackerivs
Premium

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Pa to sam rekao čim su krenuli na prisilni prelazak. Drugi i važniji blem šta se ljudi ne znaju / ne žele organizirat i pobuniti.
I vrapci znaju da je VoIp za operatera x puta jeftiniji.
Samo izmišljanje imena "usluge" IMS je namjerno kako ljudi nebi skužili da se radi o klasičnom VoIp - u.

E pa gospodo kad na IMS - u stavite isto toliko x puta manje cijene onda će situacija biti značajno drugačija.
upravo tako. kad t-com smanji cijene onda možda i razmislimo o IMS-u

Citiraj:
Autor HumWeed Pregled postova
mislim da nema izbora
meni je taj tehnicar rekao da prvo prebacuju ljude koji vec imaju telefon+net (router)
a na kraju ce obicne korisnike koji imaju samo telefon

i da se analogne centrale gase
tako da oni koji zele ostati na starom ce uskoro ostati bez signala
tehničari tako govore jer dobivaju novce za svakog kog oni spoje na IMS.
ja imam od t-coma mail gdje mi je rečeno da neću biti prisilno prebacivan

Citiraj:
Autor weaponx Pregled postova
Ako se ne varam, ovo izbacuje potrebu za splitterom (mojim mrskim neprijateljem) koji mi guši oko 50% brzine ove traljave konekcije koju imam. Tako da mislim da se neću previše bunit.
Citiraj:
Autor weaponx Pregled postova
Udaljen sam od centrale više od 4 km pa je maksimalna brzina (bez splittera) oko 130 KB/s.
Sa splitterom je to 60-70 KB/s. Promjenio sam ih više, različitih proizvođača, razlike gotovo da nema.
da, ali dok dobiješ IMS, i telefon će koristiti jedan određeni bandwidth, tako da prebacivanje neće donijeti ništ pozitivnog.
a osim toga sigurno se dam kladit da za tih 130 KB/s plaćaš punu cijenu od 79,64 kn + paket podataka.
to nam dovoljno govori o HT-u.
Hackerivs je offline   Reply With Quote