View Single Post
Staro 26.01.2012., 23:04   #19
[Psyho]Cox
Premium
Moj komp

[Psyho]Cox's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ovako, neko vrijeme pokusavam kupiti tenisice ali bezuspjesno. Naime, imam obuce sasvim dovoljno, ali sad trebam bas tenisice za nogomet i nikako da nadjem negdje da imaju broj koji mi odgovara. Probao sam neke Adidas 48 i male su mi, a Nike i Umbro sam probao 47,5 i 47 i isto su mi male. Nike 47,5 skoro da bi bile ok ali me ipak stiscu.

Inace, dosad nisam imao problema s pronalaskom obicnih tenisica. Cudno je da neke tenisice istog proizvodjaca imam u raznim velicinama, recimo Adidas (Goodyear 47 1/3 i Stabil-ke 48 2/3 od prije nekih 6god - one su mi skoro malo "obilate"). Reebok nosim 47, a Merrell 48, oboje su mi taman.

Sad je problem gdje nac bas tenisice za nogomet broja 47 i veceg, ovisno o proizvodjacu mozda bi mi i 47 odgovaralo, ali ipak mislim da bi mi trebalo 48. Moze neka preporuka, obisao sam City centar i King Cross i nisam nigdje nasao model da mi odgovara. Help!

P.S. Preferirao bih tene za umjetnu travu, ali kako ne mogu nac nikakve dobrodosle su i one za dvoranu, samo da su za nogomet.

Acer TimelineX 5830G
[Psyho]Cox je offline   Reply With Quote