View Single Post
Staro 26.01.2012., 18:55   #1295
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Evo da i ja malo pohvalim GGR rom. Koristim ga par dana i super sam zadovoljan. Prije sam koristio orig. kineza, pa onog 111nesto (taj mi je bio odlican, al nije bilo oc-a i mob se neobjasnjivo restartao jednom svakih 4 dana sto je i bio razlog da krenem dalje), nakon toga sam isprobao lean-ove romove pa onaj Geno nesto i ovaj GGR. Od svih navedenih GGR mi je najbolji. Fluidan je i sa launcher pro radi savrseno (nhf svima al meni je onaj launcher 360 katastrofa, drawer s onim folderima mi je bezveze jer koristim 4 screena koji su podjeljeni na apps,games,util i home screen sa GO weather widgetom i 4 najkorištenije ikone, launcher pro je puno brzi i ima fluidnije tranzicije, a drawer sam ukljucio 3d scroll i super mi pase da tako scrollam kroz sve poredano po abecedi + sto izgleda skroz kewl). Minus kod ggr-a je sto za moj ukus ima previse appova po defaultu pa je morao to titanium pocistit kako bog zapovjeda. Za sad je rom savrseno stabilan (jedan od glavnih razloga zasto nisam experimentirao sa cyan derivatima). Jedino sto nisam napravio ext. particiju, ali za sad mi ne nedostaje prostora jer sve sto se moze stavljam na karticu. Uz ggr-a koristim Supercharger V6 skriptu i imam osjecaj da bolje radi na ovom romu nego na kinezima. Kombinacija V6 + kinez se znala ponekad resetirati kad bih gasio neku zahtjevnu igru, sa GGR-om to nije slucaj. Ako netko od novopridoslih na thread trazi kombinaciju za stabilan i fluidan rom cim slicnij originalu, a opet poprilicno fluidan i brz moja preporuka je GGR + V6 + launcher pro.

Sad par pitanja za majstora koji je slozio rom:

1. Da li je to neki bug ili je stvarno rom po defaultu clockan na 780mhz?
Ovo pitam zato jer mi je nevjerojatno da na 780mhz radi savrseno stabilno dok mi ni jedan drugi rom sa oc kernelom koji sam probao nije radio stabilno na tom clocku....

2. Jel postoji kakva sansa da napravis neku clean ediciju tog roma bez one hrpe appova i samo sa marketom?
e-one je offline   Reply With Quote