View Single Post
Staro 25.01.2012., 16:27   #4135
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
A ništa. Da postavim onda pravo pitanje, pa da bude k/d 0,5. Vjerojatno je vezano uz os, al možda se može popraviti. Tražilicu uopće ne mogu koristiti na gejfonu. Kad pokušam upisati bilo šta, prozor nestane. Isto tako, kad pokušam vidjeti "moj komp" od nekog forumaša, opis se ili ne pojavi uopće, ili se pojavi na vrhu stranice. Jako iritantno kad je stranica poduža.
Za ovaj brzi odgovor je kriv zoom. Kad zumiram postove, ne vidi se što piše sa lijeve strane, niti se vidi tipka za otkrivanje/sakrivanje brzog odgovora. Slika, koju sam stavio je napravljena specijalno za postavljeno pitanje. Trebao sam uslikati onako kako inače izgleda kad čitam temu.
Uglavnom, ne smeta mi što sam nešto previdio, ali zbog jedne/dvije greške me smještati u koš sa "biserima", nije u redu. Od mojih 900 postova, ima samo par gluposti i to zbog previda i/ili nepotrebne borbe sa rogatima (zbog jednog sam i dobio karton ).

Naravno, nisam jedan od onih što nikad ne griješe, pa priznam kad zeznem, al propusti se mogu dogoditi svakom. Ako ništa drugo, barem su se neki nasmijali na neke moje postove. I za kraj, nema glupih pitanja, nego samo glupih odgovora.

Uživajte svi, a ubuduće ću pitat nekog tko me neće odmah razapeti i praviti budalu od mene. Još mi samo fali da se pojavi standardni agresivac, da se ispuše malo opet .
Nadam se da nije problem ako sam iskoristio više od jednog smiley-a.