Citiraj:
Autor JuXo
@ lean:
kazes da si napravio svoja dva ROMa, 2.3.5 i taj benru
koji ti je bolji i da li ima ona traka obavijesti na tom zadnjem benru?
hvala
i da, posto sam tudum za ove stvari, kako da napravim potpuni backup prije stavljanja ako nesto zaserem? 
|
Za backup nemam pojma, ja kompletno sve brisem nema backup kod mene

Samo spremim stvari sa SD kartice, muziku, slike itd...
Ne znam tocno na koju traku za obavijesti mislis, ako mislis na onaj notifications, to ima svaki rom.
Od ova dva roma ne znam koji mi je bolji. Oba su mi savrsena jer sam ih radio tocno onako kako sam ja zelio da mi rom izgleda. Mozda mi je malo drazi prvi, Sonic, koji je napravljen na stock sluzbenom 2.3.5 rom-u. Jer je oko njega bilo vise posla i on je od svih romova koje sam vidio najblizi stock rom-u i cist kao suza, a ima OC kernel.
Iako oba roma su dosta slicna, oba imaju Hauwei Launcher, oba imaju iste korake kod OC-a. Jedina razlika je sto je Sonic Cyanogen mod dosta brzi rom, i na testovima je bolji, pogotovo CPU je jaci kad se clocka. Al Sonic je sa druge strane napravljen po sluzbenom rom-u i znam 100% da je stabilan, da ce slusalica radit kako treba itd. On je pouzdan rom. Dok je Sonic Cyanogen malo "
Bleeding edge", iako je mocniji i preformansama i mogucnostima.
Nisam jos ovaj zadnji Sonic sa OC stavio, sad nemogu do linux racunala :S , za vikend cu ih oba jos malo pojacat pa ih stavit opet tu.