Imao sam firmware .118. Sada sam stavio .119. Nadam se da će to pomoći. Na žalost, sada nemam sa čim isprobati jer sam si sve snimio što je bilo potrebno. Bezveze neću snimati.
Koristim medije Verbatim Advanced AZO 8x Minus. Razlog je jednostavan. Do sada je bilo sve savršeno snimljeno i nisam imao problema.
No u utorak ili srijedu dobijam program koji mi može zamijeniti WinOnCD pa ću probati i s njim. Tada ću raditi i neke BackUpove, pa će se pokazati da li radi.
U međuvremenu sam promijenio firmware, IDE drivere, isprobao programe i stvarno bi mogao biti IDE kontroler kao greška. Čudno se ponaša s tim programima. Promise ne mogu probati jer je u g.serveru. I to ne ide van osim u slučaju nuklearne katastrofe.
Radije čekam utorak pa ide u drugi komp. Opet ću biti optužen za kopanje po kanti a obečao sam da neće toga više biti. Antec je zatvoren već duže vrijeme a tako i planiram ostaviti.
Inače CD-e snima bez problema, ali to ionako ništa ne znači ako je jadnik prdnuo. Tada će samnom u šetnju do Linksa. Nadam se da imaju taj model jer nema teorije da plačam više za 109.