Uvijek negdje pise sa se te cifre odnose na ATTO. Obicno sitnim slovima ili sl.
Za 500 u ostalim testovima treba pljunut malo vise novaca i uzet SYNC SDD. Npr. Corsair GT. Moze i jos malo skuplje sa brzim NANDom, recimo Max IOPS ili HyperX..
SYNC Vertex 3 120 na Asus P67 Maximus IV. Pristojno popunjen. Rezultati variraju od ploce do ploce. Asus i MSI su nesto brze od Asrocka, cca 5%. U praksi nebitno..
Velicina testiranja nema nikakve veze kod SFova. Sve je jako slicno. Ima veze kod ostalih koji imaju cash ali samo na najmanjim velicinama..
"Reklamane brzine", 550/500
U praksi razlike izmedu SYNC I ASYNC ima i osjeti se odmah ali daleko je to od razlike izmedu SSDa i HDDa. Po meni je tih 20% vise cijene cak i opravdano ali mislim da se ne isplati jer ce i jeftiniji vec dat sve sto se ocekuje od SSDa i nema nikakvih usporavanja i gluposti. Imam te diskove preko 9mj. i ne pomislajam na nista drugo jer su im perf. konstantne i nisu podlozne smanjivanju zbog popunjenosti, loseg trima ili sl. Stalno rade isto osim ako se se bombaandiraju su nekompresabilnim podacima a toga u praksi u toj mjeri nema.