View Single Post
Staro 24.01.2012., 21:48   #7
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Mislite da ovo napajanje nije dovoljno jako, kvalitetno ili sve od navedenog? Znam da je šrot, ali poanta ove kante i je smanjenje troška, zapravo mi treba kao media player kojeg ću spojit na TV. Ako napajanje rikne može povuć sa sobom i grafu ili ?
A žuri mi se jer sam htio da to sutra bude spremno, ako moram kupit taj adapter onda odgađam sve još jedan dan pošto mogu radit na njemu tek popodne, a treba još dignit sustav, itd.

Hvala ali gledam ovu tvoju "shemu" ko tele u šarena vrata.
Šta ti je "molex (adapter)" ? Nemam gdje uštekat te molexe, svi su ženski, i od ovog napajanja i od Corsaira...
a sorry, zabrijao sam da je na kablovima muski molex, tako sam ja imao na Hyper-u.
koja je graficka? Sapphire pakira ovaj kabel sta ga je ST-m linkao uz grafu.
bojim se da je jedina varijanta kupit taj kabel.
ali bolje je zamijenit to napajanje, trazio sam na netu neki review, ali jedino kaze da je iskoristivost 70%, znaci da je rang LC Powera i slicnog srota.
Sad sam vidio da na onom stickeru na napajanju kaze max 124W na 12v railu, odnosno 385w kombinirano sa +3.3V i +5V, nemoj to nikako spajat, pojava "bijelog dima" je gotovo zagarantirana!!!!!

EDIT: "molex (adapter)" mislim na kabel. , taman je frend slagao komp prije par dana, pa je imao samo jedan PCI-e na napajanju, pa sam odnekud te male kablove preimenovao u "molex(adapter)"

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote