Citiraj:
Autor RAUL
Osobno sam zadovoljan sa stranicom, a misljenje strucnjaka iz branse ( u velikoj veceni prodavaca magle )me ne zanimaju.
|
Stvarno te ne zanimaju, predpostavljam da se za upit "pula apartmani" ili šta već ti je bitno nalaziš na 86-oj stranici gugla ako i tamo i da je jedini način da te netko nađe onlint taj da već zna koja tije stranica pa to u startu ubija smisao postojanja stranice, đaba si 2-3 sata života potrošio na pravljenje iste.
A to što je tebi zadovoljavajuća ne znaći ništa, sama tvrdnja da si 2-3 sata potrošio na web stranicu (a pritome si i laik) govori više o "tvojoj" stranici od bilo čega drugoga.
Samo da ti skrenem pažnju na "prodavanje magle", recimo index.hr za 1 (jedan) banner i to ne glavni nego za baner među članicima dobiva 12000kn DNEVNO, pazi za 1 banner dvanaest tisuća kuna dnevno a ima ih 20-ak, sad, ako ti misliš da će tebi i tvojoj stranici netko dat toliki novac za oglašavanje a ne "prodavačima magle" koji imaju PR6 ili veći i AR2500 onda si ti mega car.
Citiraj:
Autor RAUL
Meni je bitno da funkcionira kako spada i da je besplatna te da je gost zadovoljan sa istom.Stvarno ne vidim smisla da placam stranicu nekoliko tisuca kuna
|
Kratko i jasno, ako ne uložiš novac u SEO (da ne gubim vrijeme zovi to reklama) nećeš dobiti povrat i ekstra profit, kao i u svemu drugome. Slažem se da ima puno prodavaća magle, ali to je svuda tako, automehaničari, trgovci, mešetari...get used to it!
Citiraj:
Autor RAUL
Vjeruj mi da ce to gost koji dolazi na ljetovanje vise cijeniti negu samu izradu web stranice.
|
Ali kako će te gost naći, i koliko će te potencialnih gostiju naći je pitanje, kako da ja tebe nađem na guglu, tako što mi ti kažeš di da te tražim?!?!? lol
Citiraj:
Autor RAUL
Stavio vise slika, opisao sto sve sadraze apartmani, kratku povjest grada na tri jezika ( engleski, talijanski i hrvatski ),cijenik, ,kontakt tel, mail adresu, aktivirao da mi upit sa web stranice direktno dodje na mail,a taj mail putem sms@mail usluge direktno na mob putem sms-a,stavio linkove na par firmi koje su vezane za moj kraj ( javni prijevoz, zracna luka i sl. ).Meni osobno stvarno vise od toga ne treba.
|
Ako si to stigao za 3 sata onda si ultra brz, al ono fakat, gotov si prije nego kreneš i tak to...