View Single Post
Staro 24.01.2012., 10:52   #495
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Paske Pregled postova
Haters will hate ...

Mi ostali ignoriramo trollove i puštamo ih da drobe gluposti na forumu dok se igramo

Jambra ekipa koja je ili očekivala savršenu igra od prvoga dana i ekipa koja je zaključila, na svoje čuđenje, da to nije WOW nego SWTOR. Da ne spominjem "legende" koji su nakon beta testa, screenshotova, filmića isl. zaključili tek nakon kaj su kupili igru da im ne paše grafika. To su mi najdraži trollovi.

Osobno mi je igra odlična. Vrlo dobar PVE. Ima bugova i nedostataka, ali BW ih vrlo dobro pegla. Već dugo nije bilo ovako kvalitetnog naslova na tržištu. Topla preporuka.

Slažem se.

Ja sam osobno PVEer, ako cu PvPat onda izgasim SWTOR i upalim Battlefield 3.
Prica je fenomenalna, questovi su dobro odradjeni, nisu "teretni" kao u WoW (skupljanje žireva pa nosenje na drugi kraj mape po milijun puta). Cinjenica da su voice-over odradjeni daje i vecu dubinu istima, prica je puno ljepsa. Svaki quest ima svoj smisao na tom planetu, nijedan ne postoji samo radi popunjavanja kvote.
Flashpointi (instance) su zanimljivi, repetitivni. Jos nisam stigao do 50 i ne znam kakav je endgame. Znam da ima nesto, jos je dodano nedavno u 1.1 patchu, dodat ce sigurno i jos kako vrijeme bude odmicalo.
Bugova ima, vecina ih nije vidljiva vecini, ali ako imas tu srecu da te pogodi onda ces osjetiti.

Ono sto mi se ne svidja je korisnicka sluzba. Ne u smislu da je neusluzna nego je spora do bola i jako zapetljana i ignorantska u pojedinim slucajevima.
Jedan od bugova koji je mene skrpio je slanje maila altovima. Napravio sam alt i nije mi se svidio izgled. Izbrisao sam ga i napravio novog sa istim imenom. Poslao sam mail tom altu sa odredjenom sumom kredita i taj mail nikad nije stigao. Citam na forumima da mailovi ne dolaze altovima cija su imena vec koristena za charove koji su izbrisani ! Mislim stvarno !
Uglavnom, otvaram ticket da bi mi nakon 3 dana cekanja stigao reply (i ticket zatvoren!) u kojem se kaze da ako zelim da se itemi vrate moram napisati sve detalje o itemima i sa kljucnom rijeci u naslovu poslati mail. I da ce to uraditi samo tri puta u sest mjeseci pa da pazim za sta trazim povrat.
Ja otvaram novi ticket u kojem ponovo objasnjavam da sam slao mail altu i da mi nisu rekli zasto je mail nestao (to sam saznao po forumima) i da nisam imao iteme nego kredite. Na taj ticket dan-danas nisam dobio reply (proslo je tjedan dana).
Jos jedan slucaj: moj prijatelj imao autentikator na android mobitelu. Jednog dana odluci napraviti hard reset jer mu se sblesao mob i zaboravio na autentikator. Sada se vise ne moze ulogirati nigdje posto mu i za web treba autentikator. Ako instalira novi autentikator mora ga aktivirati na web accountu kojem ne moze pristupiti bez autentikatora.
Slao mail na podsku i ovi mu odgovorili da znaju da je bug i zahvaljuju na strpljenju i razumijevanju. Predloze mu da kupi fizicki autentikator. Kad im on odgovori da i taj autentikator treba aktivirati na web accountu kojem on ne moze pristupiti oni mu odgovore da mu na zalost ne mogu pomoci i da zove telefonom.
Zvanje telefonom je proces u kojem se na telefonu ceka duuuuugo i krajni rezultat je rjesen problem i jako veeeeliki tel. racun na kraju mjeseca. Posto mi je frend iz Slovenije taj broj bi trebao biti free ali postoji fusnota na dnu koja kaze da pojedini provideri naplacuju pune cijene poziva.

Isprika na poduzem postu.

Sto se tice same igre, ja sam prezadovoljan. Nisam se ulogirao u WoW vec tri tjedna niti imam ikakvu zelju za istim.
Kada isprave glupe i iritante bugove i korisnicka sluzba proradi kako treba (ipak je to EA i Bioware) onda ce biti jos bolje.