Citiraj:
Autor zwer
Vjerojatno bi minimalno jos 2 sata trebalo meni da ti objasnim sto je lose s tom tvojom stranicom, i zasto postena kosta koliko kosta.
No hard feelings. I ja izgradim kočiju sa 4 kotača za 2-3 dana. Ali ju ne prodajem pod auto  .
|
Osobno sam zadovoljan sa stranicom, a misljenje strucnjaka iz branse ( u velikoj veceni prodavaca magle )me ne zanimaju.Meni je bitno da funkcionira kako spada i da je
besplatna te da je gost zadovoljan sa istom.Stvarno ne vidim smisla da placam stranicu nekoliko tisuca kuna, kada iste te kune mogu uloziti u nesto drugo.Recimo za to lovu mogu kupiti bickl za gosta i ponuditi mu besplatno koristenje istog.Vjeruj mi da ce to gost koji dolazi na ljetovanje vise cijeniti negu samu izradu web stranice.
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Izdvojia si sat-dva vremena?
Šta si, stavija sliku kuće, napisa cijenik i kontakt broj, i to stavija pod index.html?
Nemoj lagati niti nam mazati oči.
|
Stavio vise slika, opisao sto sve sadraze apartmani, kratku povjest grada na tri jezika ( engleski, talijanski i hrvatski ),cijenik, ,kontakt tel, mail adresu, aktivirao da mi upit sa web stranice direktno dodje na mail,a taj mail putem sms@mail usluge direktno na mob putem sms-a,stavio linkove na par firmi koje su vezane za moj kraj ( javni prijevoz, zracna luka i sl. ).Meni osobno stvarno vise od toga ne treba.