Citiraj:
Autor lean&mean
Gledao sam ovaj sad novi rom cm 7.2 sto je dulesbj stavio, pisu u komentarima da je pun bugova, tak da mi ga se ne stavlja jos  Jos je 1.0 tak da ima vremena... 
|
Evo ja sam ga probao maloprije, rom je u biti onaj talijanski cyanogen mod, samo sta ga je lik uspio sjebat i to posteno, i to ne mislim u dobrom smislu... koliko sam skuzio napravio je neki zajeb oko launchera i onda mob nije mogao pokrenuti launcher nakon sto zavrsis onaj wizard pri pokretanju, to sam rijesio tako da sam odmah stavio launcher pro u zip roma, no onda sam skuzio da je to u biti talijanski cyanogen jer je sucelje identicno, a ni glasnoca slusalice i mikrofona nije popravljena, neznam tko je to provalio od ekipe na htc maniji, no eto nije istina... da ne spominjem da je rom pun crackanih aplikacija u zipu, no nesto je gadno zajebano pri instalaciji, jer se skoro nista ne instalira tokom instalacije roma, npr. nije bilo ni jednog file managera ili explorera nakon instalacije roma, tako da prakticki ne mozes nista sa njime...
uglavnom, gubitak pola sata vremena