Dakle sam komentar kojim me se svrstava u svojstvo nekakve četveronožne životinje "Ho, ho... polako... Nema potrebe za propinjanjem na zadnje noge" je sam po sebi dokaz kakvo mišljenje imate Vi trgovci o nama, potencijalnim kupcima ("stoka")!
Ajmo dalje, molio bih da se komentari čitaju s razumijevanjem! Ja sam između ostaloga napisao i ovo; "Ovo nije napad na Vas (iz Sonus Art-a) direktno već općenito zapažanje i činjenica da je HiFi kod nas puno precijenjen i da tome treba nekako stati na kraj, pa makar i bojkotiranjem ovakvih proizvoda!", a Vi ste u vašem odgovoru samo potvrdili sve što sam ja napisao i onda iz toga pokušali napraviti dobru stvar!
Dakle, ja sam napisao da je trenutna cifra recimo korektna, ali isto tako sam napisao da s obzirom na to kakva je bila (a i cijene ostalih proizvođača su također prenapuhane) cijena, da je sramota kako se ponašate Vi (ovaj put direktno Sonus Art) i svi ostali distributeri
Hi-Fi opremom prema kupcima u pogledu krajnjih cijena gdje je očigledano da su vaše marže i po nekoliko stotina postotaka od realne cijene proizvoda!
Eto, a možemo nastaviti opet ako bude potrebe (čitaj, ako neznate čitati s razumijevanjem). Do tada treba ipak uzeti u obzir da je ovo FORUM i da će se tu pisati ono što je čovjeku stvarno na pameti, a meni je Vaša POHLEPA na pameti!