View Single Post
Staro 23.01.2012., 17:30   #1234
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor lean&mean Pregled postova
Eh hebiga, ja nikako ni sa benru cyanogenmod rom-om nemogu doci do tako visokih rezultata :S Mora da sam ugrabio neki losiji procesor...

Ovaj rom sto radim je preuredeni cyanogenmod od benru89.
Znaci ne radim nista iz pocetka, samo sam maknuo merkamarket i jos neke app koje mi ne trebaju. Pocistio sam ga malo.

- stavio sam default jezik English
- maknuo sam sve live wallpapere, tako da ima vise memorije, ali se moze lako downloadat bilo koji live wallpaper
- maknuo sam masu applikacija koje mi ne trebaju, merkamarket, cmstats koji kao javlja benru89 kako koristimo mod itd...
- promjenio sam bootloader, vise ne pise benru animirano nego ima lijepu android plavu animaciju.
- maknuo sam themechooser teme i stavio sam jednu odlicnu temu, znaci samo su jebene teme sad gore, btw ak netko ima omiljenu temu neka javi da ju stavim ako je dobra i kvalitetna.
- uklonio sam sve google applikacija, i ostavio sam Market, Google Search(samo da bi radio Search gumb) i Maps. Ostalo se skida sa marketa ako treba recimo Gmail ili nesto drugo.
- Uklonio sam onaj SetCpu koji ustvari ne radi nego se rusi samo :S
- jos sam masu toga maknuo sto ne treba, recimo root explorer svatko lako sam instalira
- Market je sad na njemu zadnji najnoviji koji postoji, i nije kao inace kod tog roma da se skida market kad se spojis na net pa moras cekat, nego je odmah tamo...

E a sad sto se tice brzine rom-a, ovaj rom moj bi treba bit identicno brz kao i benru89 jer to i je taj rom, samo sa nesto vise prostora i ram-a i default eng jezikom. Al to mora da je do mog mobitela, mora da sam ugrabio neki losiji procesor u 3pm.

Ajd budem ti poslo sutra taj rom pa kad imas vremena samo da izvrtis banchmark.

Ustvari zelim koristit taj cyanogenmod od benru89 al me nervira spanjolski jezik odma pa moram restart radit, pa merkamarket, pa 1001 google app za sinkroniziranje, tamo neki ruzni live wallpaperi mi trose memoriju a lako skinem sa marketa samo one koje zelim itd...
Eh,jebi ga,ja te podupirem u tome,a ti tako,ja sam ti stavio svoje rezultate,hočeš ti vjerovati ili ne,brige me.
dulesbj je offline   Reply With Quote