Tema: driver 3
View Single Post
Staro 02.04.2005., 00:47   #7
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Rijec je o katostrofalno lose izvedenoj konverziji. Nadam se da ce konverzija novog GTA:San Andreasa biti daleko ispoliranija i kvalitetnija. Ocajni Draw distance, particles efecti i broj poligona su prve stvari koje doslovno bodu u oci. Kontrole!O njima necemo.
Posljednje konverzije konzolaskih hitova pokazuje koliko je PC danas odmaknuo(pogledajte Brothers in Arm taj dragulj, tu relikviju osobama osjetljivijeg oka ) no nazalost i cistu nebrigu i zelju za brzom zaradom pojedinih devolpera/izdavaca . Zbog toga cu nabrojati jos neke primjere:
Ja sam osobno bio razocaran nekim aspektima novog SW:KOTOR2-a (kojeg sam jucer zavrsio ) iako su zanemarivi prema ovome svejedno cu ih naglasiti. Dakle u prvom redu nepostojanje krivulja koje je uvelike uvjetovano 2 godine starim enginom, pretjerivanje s efektima koji bi trebali dati prikaz blizi danasnjem vremenu no isti izazivaju glavobolju vecini korisnika zbog nesnosnog trzanja,bug-ovi. Takoder za PES 4 mozemo reci da je bugovit te da ima lose sucelje neprilagodeno misu no srecom samo igranje utakmica je dobro. Onaj tko se sjeca Piratesa of Carribian zna kakve je probleme isti imao (kontrole!).