View Single Post
Staro 23.01.2012., 09:09   #97
Insider
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Moram reagirati.
Iako su ove sadašnje (akcijske) cifre nešto niže nego na svijetskom tržištu, nemogu a da ne komentiram ovu ponudu!
Dakle ovo je čisti dokaz kako Vi (mislim općenito na trgovce i uvoznike HiFi robe) derete kožu krajnjem kupcu, pa zar stvarno mislite da su svi ljudi ovce? Dakle sniziti nešto sa 60k kn na 24k kn, a znajući pritom da čak i tada imate sigurno neku zaradu (mimo svih troškova) je u najmanju ruku BEZOBRAZNO, a da ne kažem i lihvarsko!
Ovo nije napad na Vas (iz Sonus Art-a) direktno već općenito zapažanje i činjenica da je HiFi kod nas puno precijenjen i da tome treba nekako stati na kraj, pa makar i bojkotiranjem ovakvih proizvoda! Za sada toliko od mene, ali neću se libiti još pisati ako za time bude potrebe!
Ho, ho... polako... Nema potrebe za propinjanjem na zadnje noge

Stvar je prilično jednostavna... Nakon što je bivši zastupnik Marantza završio kako je završio, Sonus art je otkupio zaostali lager na kojem su se našli i uređaji koji su na akciji. Otkup je zbog specifičnosti situacije u kojoj se bivša tvrtka našla, išla po posebnim cijenama (ispod redovnih nabavnih), a diktirana je takoreći iz samog Marantza. Drugim riječima, morali smo otkupiti lager kao novi zastupnici.

Mi smo pak odlučili uređaje s tog lagera ponuditi s minimalnom zaradom i smatramo da smo napravili itekako hvale vrijedan potez, a ne lihvarski kako navodiš.

Da stvar bude još jasnija, Marantzove referentne MA-9S2 mono blokove i Marantzovo referentno pretpojačalo SC-7S2, čija puna cijena iznosi oko 130.000 kuna, ponudili smo po cijeni za komplet od 35.000 kuna (!). Dakle, debelo ispod nabavne cijene po kojoj je bivši distributer nabavio spomenute uređaje.

I tu smo išli sa zaradom mjerljivom u nekoliko postotaka.

S redovitom, nazovimo ju tako, Marantz ponudom idemo sa standardnim maržama i nabavnim cijanama i tu je nemoguće očekivati popuste od 20, 30, 40, 50 ili ne daj bože 60%. Ovo je specifična situacija i specifična - prilika!

Lijepi pozdrav!
Insider je offline   Reply With Quote