Citiraj:
Autor slavonac90
može li mi netko reći kakve su instance u igri i to? ima li za 50 lvl instanci,raidova?jer oko PvP-a nisam čuo previše pozitivnih stvari,priča se dosta o poluproizvodu koji treba izbjegavati za sada,kako se nema što raditi na 50lvl itd.
igrao sam igru kod kolege malo i sviđa mi se,doduše on nije još 50 lvl tako da ne može reći kako se razvija igra kasnije,a ovo što je odigrao kaže da nema zamjerke,da je levelanje prezanimljivo što sam vidio i sam iz par sati igranja,planiram kupiti i ja igru jer mi se igra neki MMO,te sam u dvojbi,Rift ili ovo 
|
Pa gle, ja sam tek lvl 33 i to na PVE serveru pa ti mogu o tome pričat. Za PVP ne znam baš puno, tu i tamo odvalim koji meč iz puke dokolice, ali čini mi se relativno zabavnim. Ali to treba pitat okorjele PVPere.
Za levelanje i questove nemam primjedbi, ide prilično lagano i glatko. Što je meni najbitnije questovi su kratki i brzi, čak i oni grupni gdje treba četvero ljudi(jako bitno za ljude s malom djecom poput mene, jer dnevno uspijem igrat tek sat-dva, pa bi me izludili nekakvi chain questovi koje treba 3 sata naganjat okolo). Za lvl 50 ne znam još, ali čujem da ima par raidova (za 8-16 ljudi), world bossova, stare instance u hard modu i slično. Ali i to tek trebam otkrit.
Najbolje ti je sam probat pa donijet vlastite zaključke.