View Single Post
Staro 02.04.2005., 00:01   #5
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Re: C++,delphine-informacije o tecaju

Citiraj:
Originally posted by giga
Trebale bi mi informacije u vezi programa c++ i delphine(valjda se tako pise). Zanima me di u Rijeci ima tecaj doticnih programa i koliko bi to kostalo? I da li mozda koji fakultet ima nesto organizirano o tome?
Hvala!
CTK Rijeka evo ti i link
Trebas se prijaviti na pocetku akademske godine. Ove godine nisu odrzali C++ jer je bilo samo 6 zainteresiranih (minimum 8). Tehnicki fakultet, Filozofski fakultet te Studij Poslovne informatike imaju ukljuceno u svoje programe C, C++ i javu no za to moras upisati doticne (Elektrotehniku ili Informatiku) koji bi od sljedece akademske godine svojim studentima takoder trebali pruziti mogucnost polaganja ECDL-a te jos neke tecajeve u sklopu CARNET-a te odjela za informatiku doticnih. Imaj na umu da je ovo posljednje jos u fazi "mozda",odnosno glasina. Postoje i jos dvije "skole" informatike u Rijeci(neznam napamet kako se zovu-malo google-aj) s specijaliziranim programima no oni pocinju takoder s pocetkom akademske godine i traju 200-400 sati (u ovisnosti o izabranom programu) a najmanje su duplo skuplji od CTK-a(1800-2400kn prema 3500-5200kn).