View Single Post
Staro 23.01.2012., 01:41   #345
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ima tko kakvih iskustva sa paypal claimom odnosno disputeom?

Naime, imam sva pozitivna iskustva kada sam "tuzio" likove na ebayu, ali na samom paypalu nisam. Naime, lik sa ebaya me vjesto onemogucio u tome jer je valjda stisnuo gumbic da mu nisam platio, a jesam, i posto je to napravio me zblokirao u dizanju claima na ebayu, no buduci da je transakcija vidljiva na paypalu mogao sam dignuti claim na paypalu.

Prica ide ovako: dobio sam za lijepu cijenu predmet na aukciji, lik mi probao podmetnuti neki kod kao da je poslao item, a zapravo je samo najavio slanje, strasno nesto, te sam to skuzio i pitao ga kada ce poslati, nekoliko puta je ponudio odgovor da stvarno ne moze sada, za koji dan ce poslati i tako ukrug jedno tri tjedna, posto je bila dobra cijena zazmirio sam, ali sada je proslo 44 dana i morao sam reagirati. Cijelo vrijeme sam se nadao da ce poslati predmet makar i 43. dan pa cu diguti claim, uzeti pare, i ako predmet dodje po n-ti put vratiti novac; zivimo u rupcagi kao sto i sami znate pa predmeti znaju zastekat, dugo i dugo.
I da, naravno ponudio sinoc navecer da ce mi poslati u ponedjeljak item nakon sto mi se zadnjih 10 dana nije javljao na poruke Zatrazio full refund, ali nazalost, nista od toga, nije se javio. Lik je premazani prevarant sa uhodanom praksom i APP metodom. Fala bogu pa je iz nase konverzacije sve bistro vidljivo i ne bi smjeli napravit problem od toga. Dobro da je lik priznao da nije poslao, tu je sfusao.

Da ponovim pitanje, jel svejedno di sam dignuo claim? Trebalo bi biti, ali vidim da se primjerice ima 20 dana prije eskalacije slucaja na paypalu, sto nije slucaj na ebayu, te se ima svega 7 dana.
Los Sam je offline   Reply With Quote