http://www.tmart.com/LED-Light-Bulbs/
evo jedan link na ove LED zarulje i sam razmisljam o prelasku na njih posto mi u dnevnoj sobi gore 2 komada skoro po cijele dane te jos 2 komada u kuhinji od 100W nakon 2-3mj si ih otplatio i dobijem "Bijelo" svijetlo, dok je ovo zuto meni oduvijek ubitacno.
Jedan OFF pa moze odgovor i na pm
Ako se udje u EU dali placamo 500kn vise na registraciji (kao do sada) ako se vozi auto na plin (negdje sam nacuo da oni to jos poticu, posto je to cisce.)
EDIT: Da ali problem u ovoj drzavi je NEPLACANJE, Di god odete van nitko nepoznaje nacin NEPLACANJA. Ja tebi isporucim robu ti meni platis to je tamo normalno, kod nas su odgode placanja. Isto tako agrokor svi ga velicaju koda je neznam sta, ali on nudi odgodu placanja od 180dana i nakon toga kaze nemam para ajmo to zatvoriti kompenzacijom. A dobavljacima sigurno duguje enormne pare.
Isto tako trebalo bi uvesti zakon (nedavno su i novine pisale da ce se to sprovesti) ako ja tebi isporucim robu ne placam PDV, sve dok ti meni ne uplatis novce za tu robu. Dok je trenutno kod nas cim se racuni/otpremnice ispostave firmi (mora se platiti PDV) a oni vama neplate za isporucenu robu i naravno da onda u hrvatskoj netko dobro posluje a netko nema ni da sebe isfinancira.