View Single Post
Staro 21.01.2012., 12:51   #30
Mirko Z. Genije
lep
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Thumbs down hardveraj, jesi to ti?!

Moje "sjajno" iskustvo...

Zvao i pitao da li imaju dva bijedna keksa memorije, cca 160kn i besplatna dostava. Imaju, ali ne mogu dostaviti danas, već sutra ako mi je to ok. Ok je naravno, naručio i platio isti dan, preko internet bankarstva. Čekam, čekam... Ništa.

Zovem nakon par dana, kažu "jel može sutra?", može. Opet ništa.

Prošlo je već par tjedana od kada sam platio robu, šaljem mail, pitam što se događa, odgovaraju "jel može slijedeći tjedan?". Može, ali ako ne dostavite, tražim povrat novca. Naravno, ništa se nije dogodilo. U ovom trenutku, da sam kupovao iz kine preko ebaya (kao bezbroj puta do sada), odavno bih imao memoriju kod sebe...

U utorak (ili tako nekako) naručim i platim kod Protisa, još i zabrljam narudžbu (kriva adresa), pa ih moram zvati naknadno. U četvrtak ujutro me zove čovjek iz Overseas-a, "vaša roba je dostavljena gospodine". Kraj priče o Protisu.

Prije par dana gledam stanje na računu, nema povrata. Šaljem mail, nitko ne odgovara.

Robu sam naručio i platio 15.12.2011.

I što sad?
Kako ću ja uopće dokazati da sam im uplatio te novce (ponavljam, "bijednih" 160kn) i da su ih oni primili (a rekli su mi da jesu)? Kome da se obratim? I koliko ću zajebancije oko toga imati (slijedeća dva tjedna imam kaos na poslu)?
Mirko Z. Genije je offline   Reply With Quote