Citiraj:
Autor lolofuxy
U adm-u nemaš ploče drugog proizvođača koja je za 100-200-300 pa i 400 kn bolja od ove, jedina bolja od ove je ASUS P8 P67 , a za tu lovu dobiš opet jeftiniju i bolju AS ROCK Z68 EXTREME 3 GEN3 ili si kupiš bolju grafu gtx 560 Ti.
Može samo pitanje zašto ne vjeruješ u AS Rock?
edit: Razumio bi te da si imao nekoliko loših iskustva s As Rockom, pa želiš nekog drugog proizvođača, ali oni se već dokazuju godinama i spadaju u vrh proizvodnje, odi si na malo na forum od Asusa ili Gigabyta i vidit ćeš da ljudi isto imaju hrpu problema, tako da bilo koju ploču uzmeš uvijek postoji šansa da može biti škart ili da nešto neće valjat s njom.
|
sve mi je to jasno, no imao sam asusovu ploču par godina na kojoj sam odmah digo i memoriju i proc i grafiku i nije me iznevjerila.. a i imam cak 3 susjeda koji su uzeli verzije od low enda do high enda asrockove ploce i svi troje imaju problema.. zato sam skeptik..
Citiraj:
Autor ECHO
Dobio si preporuke najbolje što možeš dobiti za te novce, malo manje fantaziraj i ukoliko si prolistao 3-4str. unatrag vidjet češ Asrock preporuke u velikoj večini složenih konfiguracija jer daju najbolje uloženo/dobiveno i pouzdane su-ipak je to sestrinska firma Asusa i to su već odlićne reference.
Ako neželiš poslušati uzmi što želiš.
|
i ti si mi jasan i vise nego dovoljno, samo trazim najbolje to mogu, vjeruj mi prelisto sam i domace i strane forume i vise neg par stranica unatrag i mogu ti reci da se sve vise nailazi na nezadovoljstvo sa asrockom te sam stoga odlucio utvrditi cinjenice..
znam sta trazim, sta mi treba i nisam noob..