View Single Post
Staro 21.01.2012., 00:47   #58
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor hardflat Pregled postova
Zašto ne bi mogle ići gore, tko je jamac EU možda? Cijene su otišle svuda gore kada je bilo koja zemlja otišla u uniju.
Malo prije sam ti izrekao svoje misljenje o rastu cijena. Gore su otisle u zemljama u kojima su stvari bile jeftine. Kod nas je sve ionako skupo. Za koje stvari mislis da ce poskupiti?

Citiraj:

Definiraj mi ovo bolje? Možda poput Grčke ili?...
Da je tako dobro ne bi ta EU institucija bila pred raspadom, ne bi htio biti u njoj kada se to dogodi a dogoditi će se.
Grcka prica se nama ionako blizi, s obzirom na broj zaposlenih i opcenito razmjer prihod/rashod , na rubu smo provalije,sta mislis zasto se PDV dize?

Citiraj:
Mojoj mami sigurno neće ima više od 35 godina radnog staža i mirovinu od 1850 kn od toga režije 800 kn. Kako će njoj biti bolje? Imati će visoke režije i istu mirovinu, a to nas sve čeka nemojte se zavaravati da će nam teći med i mljeko.
Mirovine su inace povezane s gospodarvom,ako se ne uspije ona spasiti,bar ce se spasiti novija generacija i to zaposljavanjem i malo boljim standardom. Europa nije cjepivo protiv krize i neimastine,ali ako budemo pametni, mozemo nesto dobro izvuci i nje.

EDIT: Izvinjam se na offtopicu,.tek sad sam vidio da je thread u podforumu RACUNALA-OSTALO. To je to od mene u ovom threadu.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 21.01.2012. u 00:54.
spawn je offline   Reply With Quote