View Single Post
Staro 20.01.2012., 23:41   #15
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor mujica Pregled postova
imam core3000 i prva montaza nije prosla bez alata jer su thumbovi bili stegnuti ko sivonje; otpustil serafe i sve dela kak treba
dobro, salu na stranu, kuciste je skroz okej, opremljeno s 2 140 i jednim 120mm ventom te potenciometrom za njih, za ~500kn super, jednostavnog nenametljivog izgleda sa super pozicioniranim Usb i power/reset gumbima
slažem se, kod mene je bila ista situacija.
ali nekako imam dojam da c3000 nije vrijedan tih 500kn iz par osobnih zamjerki-
-bočne stranice malo vibriraju, opet sam morao koristiti brtvu/spužvu za prozore i vrata

-power gumb je loše napravljen (?), dok sam slagao konfu ,ispao je iz ležišta ,i to par puta, nakon zadnjeg vračanja više ne ispada, ali...

-pwr/hdd ledice su IMHO,prejake

- 3,5"/2,5" ladica za 5,25" utor je loše konstruirana i previše povučena unutra , imam scythe 2,5" fan panel i hvata samo sa jednim šarafom sa svake strane, a prednji dio podržava front plate.

-(prazni)metalni nosači diskovlja su malo vibrirali, stoga "pod mus" idu van.

ostalo je uredno i bez zamjerke.
veliki plus je kakav takav kejbl menađment i količina ventova,ali i to već danas spada po praktički normalno.

iako ovi problemi mogu biti samo slučaj sa mojim kućištem,
ali izgleda da me HAF932,kakav god da je , malo "razmazio"

IMHO -ukupno ,može to i bolje, ali solidno kućište.