Citiraj:
Autor huzo
zikky nice work!  gdje uzimas materijal?
|
U Elgradu, odlicna usluda, odlicno osoblje, imam rabat cesto sam tamo.
Citiraj:
Autor fanATIk
@Ziiky; Kolko ti je taj ormar za dječju sobu krut? Pošto vidim da si gornju kosinu na okomice spajao samo s kutnim profilčićima.
|
Da ... dobro opazas.
Te kosine sam pospajao profilima jer nije mi se dalo zajebavati sa kosim rezom, a da tiplam; cinilo mi se u tom trenutku grdo jer bi se tiple vidile.
Ionako sam se izjebo ko mali majmun sa spajanjem jer tesko je odrediti i uskladiti kosine sa duzinama. Tako da su mi se limeni profili cinili kao pun pogodak. Ostatak je spajan standardno, tiplama. Ormar sam slozio tako da se u svakom trenutku sve moze rastaviti i maknuti ga.
Isprva sam planirao postaviti limene profile punom duzinom, najgore i kupio sam ih. Da bi mi naknadno sjelo u tintaru da to vise nije pravi kut

pa sam sve vracao nazad u trgovinu i rijesio ovako sa limenim profilima. Misio sam da nece drzati pa imam spremnu poprilicnu rezervu, ali drzi mucko djubre, nebi vjerovao.
Za sada je sve vrlo cvrsto, tesko je jos dati korektan sud jer zavrsio sam ga nedavno, prije tjedan dana. Ali ovako na prvu ... vrlo cvrsto.
Citiraj:
Autor Gocznet
@Ziiky; Hvala na ospirnom postu, namjestaj ti je ispao super svaka cast!
@Huzo; Koliko bi me kostala kerefeka sa staklom extra?
Kad smo vec kod stakla, hoce li tamna stakla propustati IR signale?
|
THNX
Svakako obidji Elgrad, nude rezanje po mjerama, koso rezanje, kantiranje.
Imaju brdo okova, nosaca, polica u koje samo trebas staviti prednjicu (sto tebi treba).
Stakla isto rijesis kod njih. Okvir vratasaca napravis od iverice, Hoce li to biti iz jednog komada, da je rupa u sredini ili od 4 letvice ovisi o tebi. Ako je rupa u ploci morati ces sam kantirati sto nije sveto pismo. A za staklo koje zelis, postoje nosaci/drzaci ... sve imas u elgradu
Ovako na prvu ... ako si imalo sklon DIY vodama pa znas nekog kurca napraviti sam te imas neki osnovni alat ne bi te smjelo izaci skuplje od 1000kn, 800-1000kn. Mozda sam i previse rekao