Citiraj:
Originally posted by gospar
taj frajer je mrtvi kreten on objasnjava problem sa cinjenicom da cooler ima samo dvije kukice.
prijatelju taj cooler sam postavljao vise puta, jako je tezak zdrobit ce ti procesor odnosno mozda nesto iscupa budes li mahao kucistem dok je on na procesoru budi oprezan.
taj cooler je jako jednostavno postaviti ima dvije kukice zaboga jednu zakacis drugu nategnes pritiskom i zakacis. on nesmije ici ni lijevo ni desno i mora potpuno savrseno ciniti pritisak na povrsinu procesora. znaci izvadi se maticna vani i onda se stavlja ne glumi se facu i gura ruke u kuciste .
drugo s njime si u vrecici dobio pastu stavi se JEDNA KAP na mali prst tvoje desne sake. i onda se ta KAP razmaze po bazi coolera tek tako da baza bude vlazna.
pripazi mozda ti kondezatori na maticnoj smetaju pa onda nenamjerno cooler postavljas u krivi polozaj to se rjesava drugim manjim coolerom.
|
Moze bit da je ovo sta ti kazes. Ploca mi ima dost los layout pa ga je dost tesko stavit. Kuler uopce nije velik al ovi heatpipovi smetaju. A nemogu ga drugacije okrenut jer mu kondenzatori smetaju, pa moze bit da je i krivo okrenut. Sutra ce mi doc pasta pa cu ga skinut i vidjet sta je s njim.