View Single Post
Staro 20.01.2012., 11:02   #4
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor O9g1 Pregled postova
Ko? Ja? Nisam MAJKKKE MIIIII!!!
Oprosti, molim te! Nije mi bila namjera podcjeniti ti ili omalovažiti brk, toliko sam bio skoncentriran da dobro složim "stručni dio posta", da ovaj feler uopće nisam skužio...
ma nema problema, ne sekiraj se

Citiraj:
Sad ozbiljno, misliš li da nema smisla ni pokušavati bilo što od ovog svega?
Nije da mi je nešto silno potrebno 12GB, al' eto, nisam mogao odoliti iskušenju... Najzahtjevniji mi je CAD, a i njega doma ne vozim tako često kao RBR, tako da je jedna od opcija ovih 4 dati na bubanj. Najviše sam se poveo mišlju da će meme uskoro jako poskupiti (već jesu u par dana za 60kn), a ovo je bio više ulog u budućnost, nego stvarna trenutna potreba.
Svedno, neda mi se predati bez borbe, pa pliz daj/te upute što i kako. Pogotovo ono pitanje o Clear CMOS-u, ne bi htio napraviti barufu na banalnosti za koju nisam siguran...
Velim, ne znam. ja sam još išao kupiti RAM sa istom specifikacijom, osim po kapacitetu i nije htjelo. Komp se bootao sa 12 GB, kad sam došao u Windowse, bilo mi je isto kao tebi, nakon tweakanja po MSConfigu nije htjelo raditi sa 12GB. Task manager je rekao 8GB... i onda sam prodao 4GB. na netu sam čitao da se to dogodilo više osoba i da su svi bacili van 4GB kit. ako ti već treba toliko RAM-a, baci van 2x2 i uzmi još jedan takav 2x4. 4x4 će ti sigurno (barem bi trebali) raditi kako se spada. a ako ćeš prodavati ovaj 2x2 RAM, javi se
Brko je offline   Reply With Quote