Citiraj:
Autor gvpula
@antebr
Mislim da ti testovi brzine i nisu baš toliko bitni koliko sama uglađenost roma, i mogučnos usklađivanja funkcija u samom rom-u, testovi brzine su za pojedine stvari i tako ih test i radi, procesor, gpu, read, write itd. e sad, kako to radi sve zajedno to test ne može reći jel tako? Bitno je napraviti fluidan rom s minimalnim bugovima, za ostalo naš Huawei je i onako tapja, nit ima procesor nit ima rama za bilo kakva isfuravanja, kao što rekoh, svakodnevni telefon.
recovery definitivno ne briše sve, to zna iz prve ruke, zato i kažem da se dosta bugova dešava radi konstantnog flešanja uređaja (moj preko 700 puta flešan) tako da mi nikad nemamo clean install već samo gomilamo smeće na njemu!
|
Slazem se, bitno je da mobitel fluidno radi a ne kolika je brzina na benchmarku. Medutim za testirat rom kako radi triba mi par dana, a recovery i benchmark izvrtim u 10 min.
Triba bi se druzit sa tvojim romom par dana da bi moga dat misljenje.
Sad sam na ovom ruskom koji mi se cini dosta brz. Moram instalirat set aplikacija koje koristim pa cu onda vidit koliko dobro radi.
Gorane po kojem si romu radija svoj GGRNG?