View Single Post
Staro 19.01.2012., 12:56   #7
bjede
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Poanta toga powerlinea je da bilo koju struju uticnicu mozes "pretvorit" u mrezni kabel. Znaci u kranjem slucaju mozes kupiti 4 komada tj. po dva u svaku sobu i ustekati maxTV u jedan te internet u drugi, to ce raditi sigurno ali ce te i kostati .
Koji MaxTv? Ovaj drugi u sobi? A u što uštekati? Znači treba mi prijamnik još jedan?

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Jedino sto ja jos uvijek ne razumijem ovdje je sto ce ti drugi maxTV prijemnik ako planiras gledati isti kanal u obje sobe ?
A gdje da onda uštekam kabel iz Homepluga?

Sorry ako možda pitam nešto što nema smisla, ali ovo mi je viša matematika trenutno.

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Može ali skupo, odg. poviše, 2. rečenica.
Misliš ovo sa 2/4 Homepluga? Pa zar nije dosta jedan u sobi, ovaj sa 3 LAN-a? I iz njega jedan kabel u PC, a jedan u MaxTv?

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Informiraj se malo, već smo x puta govorili, kakva dva routera, to ne može, pogotovo u smislu šta želiš postići.
A gledam, tražim, ali mi je ovo sve još nepoznanica. Na forumu nisam našao ništa na istu temu. Daj mi link molim ako negdje postoji ista tematika.
Ja ću naći ovo s drugog foruma gdje lik objašnjava kako to izvesti pa ću postat ovdje.
bjede je offline   Reply With Quote