Evo ovako, posto sam prije cca 6 mj kupio jedan h50 i skuzio da mu je napuklo crijevo i da curi , odlucio sam napraviti custom H50, sto sam vidio na overclock.net forumu, jer mi je eto bilo dosadno a i htio sam probati vodeno
Posto nisam htio dati 200+ kn za swiftech mcres ( koliko bi me izasao ne ebayu), odlucio sam napraviti svoj rezervar. Rezervar je napravlje od neke "svapske" mjerice za jogurt, vodu i ostale pizdarije.Odrezao sam ga na pola , i pri dnu ubusio i urezao 2 rupe od 12 mm navoj.Na Corsairovoj pumpi i radu je promjer uvodnica 6mm tako da sam kod tokara narucio dvije 6mm uvodnice , sa 12 mm navojem .
Rezervar :
Naravno iduci problem su crijeva .Obisao sam cijeli Vukovar, Vinkovce i Osijek i nigdje nema kupiti 6/8 mm crijeva (6 unutarnji promjer, 8 vanjski).Kad sam se obratio kumu i rekao mu za crijeva , covjek ode i kupi mi crijeva za gorivo 2.5 m , odgovaraju tocno u mm
Evo kako gotov sistem koji je trenutno na odzracivanju i leak testu sada izgleda :
Eto to je ukratko to, nisam bas ekspert za reviewe i te fore tako da se unaprijed ispricavam na nedostatku informacija