View Single Post
Staro 19.01.2012., 12:37   #5
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bjede Pregled postova
A mogu li ja u drugoj sobi uzeti još jedan router i stavit ga u bridge mode sa glavnim i onda u njega spojiti Homeplug bez potrebe za novim MaxTv prijamnikom? Ili to nije izvedivo? Jer nešto sam čitao na drugom forumu, navodno to ide, samo nije objašnjeno baš najbolje.
Neznam, to nisam probao (ja imam Dlinkov Powerline sa jednim utikacem i probao sam maxTv i WDTVlive i oba rade preko njega). Poanta toga powerlinea je da bilo koju struju uticnicu mozes "pretvorit" u mrezni kabel. Znaci u kranjem slucaju mozes kupiti 4 komada tj. po dva u svaku sobu i ustekati maxTV u jedan te internet u drugi, to ce raditi sigurno ali ce te i kostati .

Jedino sto ja jos uvijek ne razumijem ovdje je sto ce ti drugi maxTV prijemnik ako planiras gledati isti kanal u obje sobe ?

Ja trenutno imam maxTV dolje u dnevnoj sobi (router je na drugoj strani kuce u radnoj sobi) a gore na katu sam provukao chicheve na drugi TV i gledam isti maxTV tu i tamo (ionako nisam u dvije sobe odjednom pa mi ne smeta ). Jedini stos je daljinski tj. da bi upalio/prebacio kanal na maxTV iz sobe na katu imam Harmony 895 RF daljinski i to tako radi vec godinama. MaxTV prijemnik "ispucava" signal na Scart i chinch u isto vrijeme (nisam probao dali vrti i HDMI u isto vrijeme) tako da sam ja iskoristio dva njegova izlaza i rjesio sliku na oba TVa.