Citiraj:
Autor bjede
A mogu li ja u drugoj sobi uzeti još jedan router i stavit ga u bridge mode sa glavnim i onda u njega spojiti Homeplug bez potrebe za novim MaxTv prijamnikom? Ili to nije izvedivo?  Jer nešto sam čitao na drugom forumu, navodno to ide, samo nije objašnjeno baš najbolje.
|
Neznam, to nisam probao (ja imam Dlinkov Powerline sa jednim utikacem i probao sam maxTv i WDTVlive i oba rade preko njega). Poanta toga powerlinea je da bilo koju struju uticnicu mozes "pretvorit" u mrezni kabel. Znaci u kranjem slucaju mozes kupiti 4 komada tj. po dva u svaku sobu i ustekati maxTV u jedan te internet u drugi, to ce raditi sigurno ali ce te i kostati

.
Jedino sto ja jos uvijek ne razumijem ovdje je sto ce ti drugi maxTV prijemnik ako planiras gledati isti kanal u obje sobe ?
Ja trenutno imam maxTV dolje u dnevnoj sobi (router je na drugoj strani kuce u radnoj sobi) a gore na katu sam provukao chicheve na drugi TV i gledam isti maxTV tu i tamo (ionako nisam u dvije sobe odjednom pa mi ne smeta

). Jedini stos je daljinski tj. da bi upalio/prebacio kanal na maxTV iz sobe na katu imam Harmony 895 RF daljinski i to tako radi vec godinama. MaxTV prijemnik "ispucava" signal na Scart i chinch u isto vrijeme (nisam probao dali vrti i HDMI u isto vrijeme) tako da sam ja iskoristio dva njegova izlaza i rjesio sliku na oba TVa.