Tema: Motori
View Single Post
Staro 19.01.2012., 11:38   #390
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Mr. Nice Pregled postova
Svaka čast.

A glede "fanova GR-a".
Kako bi se osječali da vas netko nazove i da vam kaže da vam je Ghost Rider "pokupio" ženu s djetetom ? Moja žena vozi klince u Agili. Ne želim niti razmišljati kako bi izgledao sudar toga dvoje. Ni ja u Primeri ne bih dobro prošao, a kamoli limenka od 800-tinjak kg.

/cut...
Gle sad malo drugu stranu priče, vozim skuter (nije motor, al odnos prema nama je isti) već 10 godina i što mogu reći za tih 10godina vožnje? To da me možda 10% vozača automobila poštuje kao ravnopravnog sudionika u prometu! Gotovo svi me gledaju kao nekog tko nebi trebao bit na cesti, ko nekoga tko se mora svima sklanjati i koga nitko nemora poštovati. Neželim ni govoriti koliko je bilo situacija da mi oduzmu prednost(uz sve ostale neugodnosti) i onda kad nekome pokažeš da nije normalan još ti uzvraćaju srednjim prstom i sl.

Dok vozači automobila nepočnu poštovati motoriste, neće se dogodit ni obrnuto. Jasno kao dan. A to se neće kod nas nikada dogoditi, pogotovo ne kod nas, jer će oni koji voze R-ove biti: "tatini sinovi", "on ima dobru vezu u murji", "njegov neki pajdo iz švicarske vozi 350km na sat po cesti", oni koji voze čopere: "tetovirani ljudi upitnog podrijetla", "buliji", "narkići", "nepoželjni".

I tako, mogao bih napisat još svašta al nije mjesto ni vrijeme.

Generalno nepodržavam divljanje po cesti u naseljima, no daleko više sranja naprave vozači automobila od motorista. Motoristi kad naprave sranje, većinom odnesu samo svoju glavu.

I što ti je čudno s tim da je motor ubačen u policijski kombi? Pa neće ga sigurno ostavit na cesti? A i sigurno ga neće kupit cigani u tamića pošto gotovo svi motori završe na prometnom vještačenju il u osiguranju.