Tema: Motori
View Single Post
Staro 19.01.2012., 10:25   #388
Mr. Nice
Premium

Mr. Nice's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor housel Pregled postova
Mnogo ljudi je nastradalo iz zajebancije a više manje svatko je ostavio curu, mamu, ženu, djecu iza sebe. Sve je nas trebalo napraviti, nositi 9 mjeseci, roditi, odhraniti, letati po bolnicama dok smo kao mali bili bolesni (kužite poantu) i imamo jednostavno previše za izgubiti. Ja sam na kraju prodao motor kada je stari operirao srce i kupio mu uber tv i kućno kino i sebi fotić i nije mi niti najmanje žao.
Svaka čast.

A glede "fanova GR-a".
Kako bi se osječali da vas netko nazove i da vam kaže da vam je Ghost Rider "pokupio" ženu s djetetom ? Moja žena vozi klince u Agili. Ne želim niti razmišljati kako bi izgledao sudar toga dvoje. Ni ja u Primeri ne bih dobro prošao, a kamoli limenka od 800-tinjak kg.

Sa svojom vožnjom, nije pitanje "Da li će?", nego "Kada će?" nekoga pokupiti !
Kako se osječate kada vam netko na parkingu ogrebe auto. Ni krivi ni dužni na_ebete, i glavu bi nekome otkinuli.
Ono što ovakvi, ovakvom vožnjom, naprave drugima ... nemam riječi.
Zbog čega ?
Zbog njihovog gušta ?!?!
Da netko nastrada zbog nečijeg gušta ????

I nemojte: "On to tak dugo i dobro radi da se to njemu neće dogoditi". Tako nešto zbilja nema smisla komentirati.

Ali uvijek dolaze klinci koji sline nad tako nečim, kupuju kramu na 2 kotača, pa sve jaču i jaču, pa dođu i pošteni i jači motori i tako sve dok ili se ne razbiju dobro, ne razbiju nekog drugog ili netko ne strada.

Onda dođu oni malo stariji i govore im da to nije baš pametno, ali naravno "Oni su pametni i TO se njima ne dešava". To se uvijek dešava nekom drugom.
Moliš Boga da te ne pokupi neki idiot i ideš dalje...

Dodamo li na to, "Tatine sineke sa debelim vezama", dobijemo ubojitu kombinaciju, ali tu se udaljavamo od teme.

Kolegica je davno skretala desno preko pruge s desne strane, u dvorište. Zagrepčani znaju, preko puta Kraša. Iz smijera Dubrave (njoj iza leđa), je doletio motorist i preticao ju s desne strane po tram pruzi. Kad je ona skrenula, on se zabio u sred auta. Obzirom da je doletio sa 100 i nije bilo šanse da ga vidi.

Udario ju je usred auta. W Jetta se savinula kao kifla, njih 2 natučene, ali OK. Njemu ništa jer se samo skotrljao po pločniku i hvala Bogu fulao stup.
U kratko, njoj su htjeli prišit neku kaznu jer mu je "oduzela prednost", njemu to što se vozio po pruzi, a nije smio, a to što je u gradu vozio 1oo i ?? (obzirom da se Jetta savinula) ... Očito manje bitno jer su polupani motor (tj hrpu koja je ostala) ubacili u policijski kombi !!!
Sud je trajao par godina, i ne znam kako je završio.

I sad, ideš doma s posla i pokupi te tako jedan "Ghost Rider" ...

Super.

Samo vi lajkajte i slinite i odite dalje od mene i mojih ...