Citiraj:
Autor Visitor Q
vriiili ?  vidi se da danas wikipedia ima blackout
da, slazem se da bf oruzja ne pucaju prave metke  samo se furaju na to
exempli gratia: G3A3, SCAR-H, M39EMR, MK11, M40A5, L96, M60E4
u svakom slucaju, hvala na poucku 
|
No frks, navika mi je, bavim se naoruzanjem od malih nogu, prije tablice mnozenja sam naucio koji kalibar u koji pištolj
Vidim ekipa se svadja oko snajpera, slazem se neke stvari iritiraju, ali imam svoje vidjenje situacije. Glavna stvar kod bf je da se treba priviknuti na situaciju, na istoj mapi u 4 razlicite runde sa istim ljudima mozda treba 4 razlicita pristupa imat. Snajperista ima 2 vrste, campera i onih nabrijanih sa holo sightovima sta idu u prvim redovima i ponasaju se ko da igraju quake s rail gunnom (i ne volim ih) ali poanta je da postoji taktika i team play koji mogu i tome stat na kraj.
Ja bi osobno sto se recona tice da nema refleksije sa optike, da imaju gullie suit i da imaju c4, uz ono sto vec imaju, ali i da je sway ogroman, dragunov je medju laksim puskama, a ima s optikom i napunjenim spremnikom preko 5 kila ziher plus dugacak je, tesko je s tim lamatat okolo, trcat i onda naglo stat i ciljat i stvarno pogodit gdje ciljas. Na taj nacin, snajperisti bi mogli sluziti za ono sto sluze i u real life, udimo realni, snajperisti sluze da pokrivaju neko podrucje i SPOTAJU ekipu i povremeno nekoga ubiju, a sad, kad netko wihinea radi toga jer je ko tenkre 10 puta utrcao u isti prostor gdje ga je ubio snajperist i nadao se da ce ovaj put uspijet, jbg, to ne sljaka. Medjutim, sranje je sto je bf ovakav kakav je, i vjerojatno se nece nista znacajno mijenjat osim sto ce mi nerfat abakana

, pa tako ce i recon ostat nerazvijena klasa